Loading

Συμπληρωματική Θεραπευτική Αντιμετώπιση & Προληπτική Διατροφή για τους τετράποδους φίλους μας

Το Immunovet είναι προϊόν της σύγχρονης βιοτεχνολογίας, που παράγεται από βιοτεχνολογικά τροποποιημένο σίτο (Triticum vulgare).

Είναι φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα. Η ενεργή πρώτη ύλη προέρχεται από τον πυρήνα του σιταριού (ενδοσπέρμιο) που περιέχει τα περισσότερα από τα βιοδραστικά μόρια σε ολόκληρο το σιτάρι, δεν περιέχει γλουτένη και δεν συνδέεται με αλλεργικές αντιδράσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας του Immunovet (FWGE), δημιουργείται μια ολοκαίνουργια ουσία με αυστηρά ελεγχόμενο βιοτεχνολογικό μετασχηματισμό. Τόσο οι πρώτες ύλες, όσο και το Saccharomyces cerevisiae, το οποίο χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία της ζύμωσης, συναντούνται στη φύση. Ωστόσο, με τη ζύμωση και την κλασματοποίηση, δημιουργείται ένα νέο υλικό.

Το Immunovet είναι ένα προϊόν διατροφής που ενισχύει σημαντικά την υγεία των ζώων.

 • Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για ζώα.
 • Με φυσικά συστατικά.
 • Με μαγνήσιο και φρουκτόζη.
 • Σε κόκκους και μασώμενα αρωματισμένα δισκία με γεύση βοδινού (για ευκολότερη κατανάλωση).
 • Μπορεί να δοθεί είτε ως λιχουδιά ή να αναμειχθεί με κάθε είδους τροφή.

Σύνθεση: Εκχύλισμα της βλάστης (φύτρου) σίτου που έχει υποστεί ζύμωση (FWGE), Φρουκτόζη

Προσθετικά: Στεατικό μαγνήσιο, Φυσικά ενισχυτικά γεύσης, Καρβοξυμεθυλο-κυτταρίνη

Συνιστώμενη Χρήση

(ως συμπληρωματική αντιμετώπιση)

immunovet – τρόπος δράσης

Το εκχύλισμα της βλάστης (φύτρου) σίτου που έχει υποστεί ζύμωση (FWGE) είναι μία ένωση με πολλά συστατικά που περιέχει μεταξύ άλλων,

2-μεθοξυ- βενζοκινόνη και 2,6-διμεθοξυ-βενζοκινόνη,

στις οποίες είναι πιθανό να οφείλονται κάποιες από τις βιολογικές του δράσεις. Το FWGE παρεμβαίνει στην αναερόβια γλυκόλυση, στον κύκλο της πεντόζης και στην ριβονουκλεοτιδική αναγωγάση.

immunovet– για την ενίσχυση του Ανοσοποιητικού

1. Το FWGE παρουσιάζει πολλαπλές επιδράσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα. Η μειορρύθμιση των μορίων MHC, κατηγορίας Ι, στην επιφάνεια της μεμβράνης των κυττάρων του όγκου από το FWGE αυξάνει τη δραστηριότητα των κυττάρων φυσικών «φονιάδων» (ΝΚ) έναντι των νεοπλασματικών κυττάρων

2.  Η ρύθμιση προς τα πάνω της έκκρισης του παράγοντα νέκρωσης όγκων α (TNF-α) σε μακροφάγα ασθενών που λάμβαναν FWGE, φάνηκε να αυξάνει την αντικαρκινική δραστηριότητα αυτών των κυττάρων8 (Telekes και Hidvégi, 2001).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το FWGE βελτιώνει τη δραστηριότητα δύο εκ των πλέον αποτελεσματικών κυτταρικών ανοσοποιητικών μηχανισμών.
Το Immunovet έχει θετική επίδραση στο μη-ειδικό κυτταρικό ανοσοποιητικό σύστημα. Η ανοσία που προκαλείται περιλαμβάνει την ενεργοποίηση των μακροφάγων, των φυσικών κυττάρων δολοφόνων (ΝΚ cells), τα αντιγονο-ειδικά κυτταροτοξικά Τ-λεμφοκύτταρα και την απελευθέρωση των διαφόρων κυτοκινών ως απάντηση σε ένα αντιγόνο. Το σώμα ενεργοποιεί τα λεμφοκύτταρα όταν εμφανίζονται μολύνσεις.

Με το Immunovet, τα λεμφοκύτταρα εμφανίζονται στο αίμα ταχύτερα.

Η ανοσολογική αντίδραση είναι ισχυρότερη προκαλώντας ταχύτερη και καλύτερη θεραπεία από μολυσματικές ασθένειες

immunovet

κατά της Αρθρίτιδας

A.  Αντιφλεγμονώδης δράση: Immunovet Vs Δικλοφαινάκης Vs Δεξαμεθαζόνης 

B.  Αντιφλεγμονώδης δράση: Immunovet Vs Ινδομεθακίνης ή της Δεξαμεθαζόνης

Γ.  Το FWGE αναστέλλει την κυκλοοξυγονάση (COX) -1 και -2.

immunovet διατροφικό συμπλήρωμα κατά του καρκίνου

 1. Ρύθμιση του κυτταρικού μεταβολισμού
 • Ρύθμιση του μεταβολισμού της γλυκόζης στο κυτταρικό επίπεδο (εκλεκτική αναστολή του μεταβολισμού της γλυκόζης – αναερόβια γλυκόλυση-στα καρκινικά κύτταρα)
 • Αύξηση της de novo σύνθεσης λιπαρών οξέων και συνεπώς μειώνει το φαινόμενο Warburg
 1. Αύξηση της ικανότητας του ανοσοποιητικού συστήματος να εντοπίζει τα επιβλαβή (καρκινικά) κύτταρα
 • Μειώνει την ανάπτυξη των μορίων της MHC-1 (Major Histocompatibility Class 1 protein) στην επιφάνεια των καρκινικών κυττάρων και, συνεπώς, αυξάνει την αναγνώριση, τη στόχευση και το θάνατο τους από τα Natural Killer (NK) κύτταρα
 1. Επαγωγή των μηχανισμών της απόπτωσης (προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος)
 • Αύξηση σύνθεσης της κασπάσης-3
 • Μείωση της πολυμεράσης της πολυ-ADP-ριβόζης (PARP)
 1. Επαγωγή της ρύθμισης του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Επαγωγή της φυσιολογικής ισορροπίας της κυτταρικής και χημικής (Th1/Th2) ανοσίας
 • Ρύθμιση των Τ-, Β-, ΝΚ κυττάρων και των μακροφάγων
 • Επαγωγή της σύνθεσης του TNF-a (Tumor Necrosis Factor alpha)
 • Επαγωγή της σύνθεσης της ICAM-1 (Inter Cellular Adhesion Molecule 1
 • Εκλεκτική αναστολή των ενζύμων COX (cyclooxygenase)-1 και COX-2

Γιατί είναι το Immunovet τόσο αποτελεσματικό;

Τα σημερινά πρότυπα της αγοράς γίνονται ολοένα και πιο ψηλά. Ενώ η καλή πρακτική παρασκευής είναι απαιτούμενη, ο πελάτης σέβεται επίσης την ευημερία των ζώων και ευνοεί φιλικές προς το περιβάλλον τεχνικές. Οι γεωργοί πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις του πελάτη για την παραγωγή υψηλής ποιότητας, φρέσκων και ασφαλών ειδών διατροφής σε λογικές τιμές.

Το Immunovet είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό διατροφικό προϊόν που προέρχεται από φυτά. Το Immunovet υποστηρίζει τον γαστρεντερικό σωλήνα με φυσικό τρόπο, προστατεύει τις εντερικές λάχνες και σταθεροποιεί τη μικροχλωρίδα του εντέρου.

Το Immunovet είναι ένα καθαρό, φυσικό προϊόν. Όλα τα δραστικά συστατικά είναι 100% φυσικά και δεν χρησιμοποιούνται τεχνητά πρόσθετα στη διαδικασία παρασκευής. Το Immunovet υποστηρίζει την υγιεινή διατροφή του ζώου χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα στον οργανισμό του

Το Immunovet έχει ένα τυπικό χρωματογραφικό ίχνος όταν εξετάζεται με υγρή χρωματογραφία υψηλής πίεσης (HPLC) η οποία είναι κατάλληλη για την ταυτοποίησή του. Επιπλέον, το προϊόν τυποποιείται σε 2,6-διμεθοξυ-ρ-βενζοκινόνη, η οποία είναι ανιχνεύσιμη με αναλυτικές μεθόδους.

Το εργοστάσιο παραγωγής λειτουργεί με σύστημα HACCP και είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001: 2008 και GMP.

Οι πρώτες ύλες και η όλη διαδικασία παραγωγής υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ενώ το χρησιμοποιούμενο στέλεχος ζυμομύκητα προέρχεται από τη συλλογή στελεχών του Ινστιτούτου Pasteur του Παρισιού. Χάρη στην αυστηρή διασφάλιση της ποιότητας, ο κατασκευαστής εγγυάται ότι κάθε παρτίδα είναι στάνταρ, αποτελεσματική, και  πληροί τις σχετικές απαιτήσεις καθαρότητας

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές μελέτες, το Immunovet θεωρείται μη τοξικό ακόμη και σε υπερβολική δόση (2500 mg / kg σωματικού βάρους) και δεν διαταράσσει τη φυσιολογική ισορροπία των ζώων. Το Immunovet είναι αναμίξιμο με άλλα πρόσθετα ζωοτροφών.

Το Immunovet έχει βέλτιστη κατανομή μεγέθους σωματιδίων που καθιστά το μίγμα ελεύθερο σκόνης . Με βάση τα αποτελέσματα αρκετών δοκιμών, το Immunovet έχει καλή σταθερότητα θερμότητας και πίεσης και μπορεί να συνδυαστεί με τις ζωοτροφές.

Η επέκταση, η εξώθηση ή η εντερική συμπηκτοποίηση δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του Immunovet. Το Immunovet παρέμεινε σταθερό σε κανονικές συνθήκες αποθήκευσης για δύο χρόνια, ακόμη και αν αποθηκεύτηκε μετά από ανάμειξη σε ορυκτά των γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Κατευθυντήριες γραμμές ορθής χρήσης και συχνές ερωτήσεις για το προϊόν

 • Προτείνεται πριν τη χειρουργική επέμβαση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ταχύτερη αποθεραπεία.
 • Συνιστάται η συνεχής χρήση χωρίς παρεμβολές, εάν όμως σταματήσει, μπορεί να επανεκκινηθεί αργότερα.
 • Δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση ως μοναδική πηγή διατροφής.
 • Δεν υποκαθιστά την κτηνιατρική αγωγή

Παρενέργειες

Πολύ σπάνια το Immunovet μπορεί να προκαλέσει πιο μαλακά κόπρανα ή ναυτία

Πότε να αποφεύγεται η χρήση;

Σε περίπτωση δυσανεξίας ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα φρουκτόζης καθώς και σε ζώα με καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ )

Μπορεί το διαβητικό κατοικίδιο μου να πάρει το Immunovet;

Ναι, τα διαβητικά ζώα μπορούν να καταναλώσουν το προϊόν, λαμβάνοντας υπόψη την περιεκτικότητά του σε υδατάνθρακες.

Μπορεί το Immunovet να συγχορηγηθεί με άλλα φάρμακα και παρασκευάσματα;

Συνιστάται η χρήση φαρμάκων και προϊόντων με φαρμακευτικές ιδιότητες να χορηγούνται σε διαφορετικούς χρόνους μέσα στη μέρα από τη λήψη του Immunovet. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας παίρνει υψηλή δόση (πάνω από 500 mg) βιταμίνης C, το Immunovet πρέπει να χορηγηθεί δύο ώρες πριν ή μετά τη λήψη του προϊόντος που περιέχει βιταμίνη C.

Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία;

i)   Υγιή ζώα, ως γενικό συμπλήρωμα υγείας ή δόση συντήρησης:     1 ταμπλέτα ημερησίως ανά 10 κιλά σωματικού βάρους.

ii)  Μή-Υγιή ζώα, χορηγούμενο ως συμπληρωματική θεραπεία, συνιστάται:

1 ταμπλέτα ημερησίως ανά 5 κιλά σωματικού βάρους για τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Η ημερήσια δοσολογία μπορεί να διπλασιαστεί για καλύτερη ανοσολογική ανταπόκριση. Στη συνέχεια και κατά περίπτωση, μειώνουμε σε δόση συντήρησης (1 ταμπ./5 Χγρ. βάρους).

Η χορήγηση του Immunovet μπορεί να συνεχιστεί στην υψηλότερη δοσολογία χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Πότε να αποφεύγεται η χρήση του Immunovet;

Η χορήγηση του Immunovet δεν συνιστάται σε περιπτώσεις δυσανεξίας στη φρουκτόζη ή σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιαδήποτε ένωση του προϊόντος.

Πώς να φυλάσσεται το Immunovet;

Η χορήγηση του Immunovet δεν συνιστάται σε περιπτώσεις δυσανεξίας στη φρουκτόζη ή σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιαδήποτε ένωση του προϊόντος.

Ογκολογική Θεραπεία

Το Immunovet συνιστάται σε ζώα, που πάσχουν από κακοήθεις όγκους, ως συμπλήρωμα της κλινικής ογκολογικής θεραπείας (χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία, ανοσοθεραπεία κλπ.). Πρέπει να λαμβάνεται συνεχώς από το ζώο χωρίς διακοπή κατά τη διάρκεια και μετά την κλινική θεραπεία (ΔΕΝ αντικαθιστά την φαρμακευτική αγωγή).

Ενισχύει το ανοσοποιητικό. Μειώνει την πιθανότητα  εμφάνισης μεταστάσεων.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι περισσότερο σχετικά με το προϊόν, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα...
www.immunovet.com
Πηγές:

 1. Fermented wheat germ extract, Alexander Kalisch, Markus Horneber and the CAM-Cancer Consortium. Updated February 8, 2017
 2. FWGE | Cancer Treatment for DOGS, https://www.avemar.co/cancer-treatment-for-dogs/
 3. FWGE | Cancer Treatment for CATS, https://www.avemar.co/cancer-treatment-for-cats/
 4. http://www.immunovet.info/products/pets/cats_and_dogs
 5. FWGE (IMMUNOVET) For Horses – A 6 YEAR STUDY, March 2018, https://www.immunovetnewzealand.co.nz/About+Immunovet/Articles.html
 6. Purified, Fermented, Extract of Triticum Aestivum Has Significant Independent Lymphomacidal Activity and Augments the Activity of Rituximab, Blood (ASH Annual Meeting Abstracts), Newell L, Tuscano J, o’Donnell R, Ma Y, Nov 2010; 116: 2857
 7. Fermented wheat germ extract induces apoptosis and downregulation of major histocompatibility complex class I proteins in tumor T and B cell lines, Roberta Fajka-Boja, Mate Hidvegi, Yehuda Shoenfeld, Gabriela Ion, Dmytro Demydenko, Rita Tomoskozi-Farkas, Csaba Vizler, Andras Telekes, Ákos Resetar and Éva Monostori, INT’L JOURNAL OF ONCOLOGY 20: 563-570, 2002
 8. Wheat germ extract inhibits experimental colon carcinogenesis in F-344 rats, Zalatnai A, Lapis K, Szende B, Rásó E, Telekes A, Resetár A , Hidvégi M., Carcinogenesis. 2001 Oct;22(10):1649-52.
 9. Fermented wheat germ extract inhibits adjuvant arthritis, Telekes A, Resetar A, Balint G, Blazso G, Falkay G, Lapis K, Raso E, Szende B, Ehrenfeld M, Shoenfeld Y, Hidvegi M., Ann N Y Acad Sci. 2007 Sep;1110:348-61.
 10. Testing the efficacy of fermented wheat germ extract against Mycoplasma gallisepticum infection of chickens, Stipkovits L, Lapis K, Hidvégi M, Kósa E, Glávits R, Resetár A., Poult Sci. 2004 Nov;83(11):1844-8.
 11. MSC, a new benzoquinone-containing natural product with antimetastatic effect, Hidvégi M, Rásó E, Tömösközi-Farkas R, Szende B, Paku S, Prónai L, Bocsi J, Lapis K., Cancer Biother Radiopharm. 1999 Aug;14(4):277-89.
 12. Effect of MSC on the immune response of mice, Hidvégi M, Rásó E, Tömösközi Farkas R, Lapis K, Szende B., Immunopharmacology. 1999 Apr;41(3):183-6.
 13. A medical nutriment has supportive value in the treatment of colorectal cancer. British Journal of Cancer (2003) 89, 465 – 469 & 2003 Cancer Research UK All rights reserved 0007 – 0920/03